Hoge bergen, diepe inhammen

I was walking along a path with two friends – the sun was setting – suddenly the sky turned blood red – I paused, feeling exhausted, and leaned on the fence – there was blood and tongues of fire above the blue-black fjord and the city – my friends walked on, and I stood there trembling with anxiety – and I sensed an infinite scream passing through nature – Edvard Munch

399px-sognefjord_norway  Het op een na langste fjord ter wereld, het Sognefjord in Noorwegen, maakt op wie het gezien heeft een onvergetelijke indruk. Zo ook op grafisch ontwerper Hans Christian Øren. Hij verwerkte zijn indrukken tot een serie kunstwerken die ook weer onderdeel zijn van het project van UND – Unique Norwegian Designers, een project over het Sognefjord.

Hans Christian Øren, deelnemer namens- en oprichter van het bureau Oh Yeah Studio uit Oslo verwerkte de vormen van het fjord tot een abstracte afbeelding met pastelkleuren. Bij het ontwerpen liet Øren zich leiden door het water, de rotsen, bergen, gletsjers en watervallen.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s