Prachtige positieve portretten

2bb3a855469e2e5faf5a3afcf5c21898 Saskia Vugts maakt indringende olieverfportretten, waaronder staatsieportretten, portretten in opdracht en vrij werk.

In elk portret legt Vugts, volgens eigen zeggen (en ook gezien het resultaat!) passie, een hart en een ziel. De kracht van de portretten komt ook voort uit het feit dat zij de imperfectie niet schuwen en creatief, positief en authentiek zijn.

Humor heeft Vugts ook: “De controversiële kandidaten maken elkaar al geruime tijd zwart, hoog tijd dat er wat kleur komt in deze presidentiële twist. Ik meng me in de strijd – door met verf te gooien in plaats van modder!”  En inderdaad, gedurende twee- en een halve maand is Vugts bezig met  het project; ‘Painting the next President’

Dit project is gelijk ook de eerste internationale stap van Vugts. De reproducties van beide meesterwerken zullen na voltooiing in galeries in Los Angeles te koop worden aangeboden.

Tip: het hele proces van de portrettering van Clinton en Trump is te volgen via het Youtube kanaal van Saskia Vugts. En klik hier om meer te lezen over dit bijzondere project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s