Misdaadauteur Mary Higgins Clark op 92 jarige leeftijd overleden

“The first four months of writing the book, my mental image is scratching with my hands through granite. My other image is pushing a train up the  mountain , and it’s icy, and I’m in bare feet.” Mary Higgins Clark

Misdaadschrijver Mary Higgins Clark is op 92 jarige leeftijd overleden. Ze schreef meer dan 50 boeken, daarvan werden ruim 100 miljard exemplaren verkocht. Dat leest als een succesvol leven maar afgaande op wat ze over het schrijverschap deelde was schrijven bloed, zweet en tranen en ook vaak financieel afzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s