Festival G10 van de Economie en Filosofie

Foto door cottonbro op Pexels.com

Op 4 en 5 september opent de G10 van de economie en filosofie plaats in Amsterdam met bijzondere bijdragen van Arnon Grunberg over ‘Battlefield New York’. Het woord economie in de titel* verwijst hierbij naar een tijd dat de Homo Universalis en niet de “expert” hoog in aanzien stond. * Voor meer informatie over het doel van de G10 van de economie en filosofie klik hier.

Yuval Harari is uitgenodigd om een exclusieve rede van ca 1 uur te houden over de kansen op verandering in westerse samenlevingen na Covid 19.

Wat is zo bijzonder aan onze tijd ? Waarom wordt deze zo instabiel door de oprukkende digitalisering en welke mogelijkheden te kiezen hebben we nog om een volledige digitale bewaking te ontkomen. Covid 19 is meer dan een virus: het markeert de overgang naar een nieuwe tijd. Hoe op deze tijd te anticiperen is de vraag die de G10 aan Harari gesteld heeft. 

Na de rede is er een 30 minuten Q and A via Livestream te volgen door in te loggen via de website van de G10.

De G10 brengt vele grote denkers naar Amsterdam en werd  gestimuleerd door de pandemie toegang te verlenen  tot de G10 en  Livestream mogelijk te maken om Live d.w.z. thuis ‘same time’  via een digitale connectie het event te kunnen meemaken.

Waar vindt het Plaats?
Zuiderkerk Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 4 en zaterdag 5 september 

Hoe kan ik het meemaken:
Gelimiteerde kaarten beschikbaar via de website.
Digitale connectie ook via de website vooraf aan te vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s