Diensten

Volgens Kees van Kooten is schrijven ‘Blijven zitten tot het er staat.’
Als tekstschrijver neem ik deze taak snel en probleemloos van u over.

Gepassioneerd schrijven
De enige bron van geluk is vanuit je passie iets creëren, dat aanbieden aan de wereld en daarmee geaccepteerd worden – Peter Delahay

Bloggend Bewegen
Schrijft in opdracht en via een internationaal toonaangevend platform en blogt op persoonlijke titel over wat opvalt en wat mensen beweegt.

Recente werkervaring
Tekstschrijver, kunstblogger en sieradenmaker.

Tekstschrijver – Diensten
Taalcoach
Advertentieteksten
Nieuwsbrieven
Blogpost
Tekstcorrectie
Webpagina teksten

Aangemeld bij:
Tekstschrijver-info.nl
Woordkunstenaar.nl

Voor meer informatie en de tarieven
Contactpagina ICM107B


Wat is LiRiAn – Art en wie is Anja?

¡Hola! Yo soy Anja, ik ben een geboren en getogen ‘ Rotterdammert’ en sta ook te boek als gediplomeerd pedagogisch medewerker,- en voedingsdeskundige. Daarnaast ben ik werkzaam als blogger en tekstschrijver en sieradenmaker.

Ik laat me graag inspireren door kinderen en in de vrije uurtjes leer- en lees ik over kunst en kunstgeschiedenis en vloeiend Spaans leren spreken staat (nog steeds :)) hoog op mijn wensenlijstje. Van kinderen en mijn kleinkinderen ♥ leer ik mij elke dag opnieuw te verwonderen over wat ik waarneem, denk en doe, en ik neem niets voor vanzelfsprekend. En ik ben nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag;  wat beweegt mensen? Wat beweegt jou en mij?

LiRiAn-Art staat voor creatieve invloeden en is bedoeld om inspiratie uit alledaagse dingen op te doen en door te geven. Deze inspiratie wordt ook gebruikt voor een sieradenlijn, een activiteit die uitgebreid gaat worden met een workshop sieraden maken. Deze workshop is een uitbreiding op het aanbod van de LiRiAn zussen  workshops, waarvan er al een online staat.

%d bloggers liken dit: