Over

15941113_1216236675120262_6860209126494714120_n

@LiRiAN-Art

¡Hola! Yo soy Anja

 

Ik ben een geboren ‘rotterdammert’ en laat mij inspireren door kinderen en kunst. Van kinderen, en met name mijn kleinkinderen ♥ leer ik mij elke dag opnieuw te verwonderen over wat ik waarneem. Ik neem niets voor vanzelfsprekend en ben nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag; wat beweegt mensen? Wat brengt jou (en mij :)) letterlijk en figuurlijk in beweging?

Letterlijk is dat voor mij hardlopen. Figuurlijk zijn dat de mensen waar ik van houd. In mijn vrije uren leer- en lees ik het liefst over kunst. Oh, en ik probeer (al langer dan leuk is 😉 vloeiend Spaans te spreken.

Ik ben werkzaam als blogger en tekstschrijver en sieradenmakerLiRiAn-Art staat voor creatieve invloeden en is bedoeld om inspiratie uit alledaagse dingen op te doen en door te geven. Deze inspiratie wordt ook gebruikt voor een sieradenlijn, een activiteit die uitgebreid gaat worden met een workshop sieraden maken. De workshop is een uitbreiding op het aanbod van de LiRiAn zussen en waarvan er al een online staat. Deze workshop is net als de postkaarten en sieraden te bestellen via de shop van LiRiAn.