Alle berichten

KOM VOOR EN BLIJF!

KOM VOOR EN BLIJF! Een tentoonstelling over de kleine geschiedenis van onze trouwste vriend, de hond. Te zien in Museum Staal, Almen, tot en met 27 maart 2022

De Beeldentuin is weer open

Nu het kabinet heeft aangekondigd dat de doorstroomlocaties buiten weer open mogen, gaat ook de beeldentuin bij Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe vanaf 19 mei weer open. Rond het kasteel, een van de best bewaarde havezaten van Overijssel, ligt een beeldentuin van 4,5 hectare. Bron: Museum De Fundatie.

Boek 40: De techniek van het hardlopen

Net als vorig jaar kies ik voor de lees challenge van Lirian Leest ook boeken uit die over hardlopen gaan. Boek 40 was geen dik boek maar wel een boordevol zinnige tips, info en verwijzingen naar andere nuttige bronnen. De techniek van het hardlopen, Ard-jan Moerdijk

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

De zussen Ri (rechts) & An (links), van LiRiAn
Over ons

Hoi, ik ben An, An van LiRiAn, voorheen samen met zus Ri blogger op lirian.nl maar vanuit praktisch oogpunt komen kunst-, leefstijl en boekenberichten nu hier bij elkaar op lirianart.

Alle blogs gaan over onze voorliefde voor kunst (schilderkunst, muziek, boeken), reizen, en het delen van mijn (An) ervaringen en belevingen met het opbouwen van hardlopen.

En dat laatste voornamelijk als visueel verhalen verteller op twitter en instagram.

Meld je aan voor mijn blogs

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.